Traductor / Translate

dissabte, 9 de febrer del 2013

St. Antoni i Mitja de Terrassa. Els “toros” des de la barrera.


Bon dia!!

Continuo de baixa mèdica, i el metge no em deixa córrer ni l’una i l’altra.

St. Antoni, la primera de 10km. de l’any, havia de ser un test per Bombers i alhora, intentar baixar de nou dels 42’ i tornar al calaix de l’any passat. Però bé, el fet és que el tendó ha donat un senyal d’alarma i el metge em fa parar fins a tenir els resultats de l’ecografia.

Aprofito que he pagat la inscripció i, tot i que plou una mica, m’apropo a recollir la samarreta de la cursa, d'un blau molt similar a la darrera edició de la Cursa dels Nassos.

El local on es recull la samarreta és trist. De fet, em sembla que és una escola, i està ubicat al soterrani, però dóna una imatge molt lamentable de la cursa...una llàstima.
Samarreta en mà, marxo del local i St. Antoni ja és història per mi, fins i tot un dia abans.

Una setmana més tard, i encara sense saber resultats de l’eco, hi ha la mitja. La primera de les tres de preparació per la cita de l’any, la Marató de BCN, però, com que segueixo igual, repetim el ritual de la setmana anterior, però de diferent manera.

Vaig a Terrassa, però acompanyat de na Sonja i en Lluís, perquè na Sonja correrà el 5km. de Terrassa!!!! La seva primera participació a una cursa va ser a finals de l’any passat, a la cursa de la dona de Barcelona i, com a molts de nosaltres, el cuc del running se li va ficar a dins i ja la tenim a punt per la seva segona cursa. Fantàstic Sonja!!!

Recollim pitralls i bossa d’obsequis a l’emblemàtic Hotel Don Candido, on han habilitat un dels seus salons per a l’acte en qüestió. La “fira del corredor” és petita però l’ambient pre-cursa es respira a pels quatre costats...quina pujada d’adrenalina.
En Lluís no podrà acompanyar na Sonja demà, així que jo l’acompanyaré, amb un sentiment contradictori, ja que estic content d’acompanyar-la, però molt contrariat per no poder ser a la línia de sortida de la Mitja.

Fa un dia esplèndid, fred, però clar i net. Pugem cap a Terrassa amb el cotxe de na Sonja. Està nerviosa, és la seva segona cursa i aquests nervis són els que t’ajuden a sortir amb empenta i arribar fins al final.
Tot és tancat i desert allà on aparquem, però a pocs minuts, arribem a la zona d’esclafament de molts corredors de la Mitja. Me’ls miro i els envejo. No porto el xip, però si el pitrall ( que usaré més tard ), perquè si arribo a portar el xip a sobre, surto a córrer, encara que vaig amb texans...hehehe.

La zona de dutxes i guarda roba està a petar, així que em quedo jo la bossa. Mentre na Sonja escalfa una mica, tret de sortida de la Mitja. 

Bufff...difícil dir-vos que sento en aquets moments, però decideixo que si no puc córrer en una cursa, no aniré a la sortida, és un mal tràngol que no paeixo bé.

I surten els atletes de la cursa dels 5km. La Sonja passa amb un somriure d’orella a orella, bon presagi pel resultat final. Mentre espero, faig un tallat i després surto veure el final dels 5, ue això és una cursa molt ràpida pels primers classificats.

Na Sonja passa pel km. 4 amb molt mala cara i m’indica que està ko, per dolor. Penso que es retira, però torna a córrer i la perdo de vista. Vaig fins a la meta, amb el dubte de com acabarà.


Arriba, fa millor cara i rebaixa el seu temps de manera substancial, deixant el crono en 32:04. Està rebentada, no pot dir res, però als pocs minuts comença a gaudir del seu resultat, mentre es recupera amb una coca-cola. 

Marxa cap a la dutxa i mentre és allà, arriben els primers de la Mitja. Veig en Roger Roca, que en aquesta ocasió, acaba 2on. i ha guanyat en Rafael Iglesias, amb 1:06:32.

I arriba l’hora d’usar el pitrall. Una vegada surt na Sonja de la dutxa, anem a recollir el nostre bocata de botifarra i la cervesa 0,0. No és un bocata excel·lent, però ara ja hi ha gana i tot entra de meravella.

Arriba l’hora de tornar cap a casa. El regust dolent de l’inici s’ha esvaït i torno amb una Sonja feliç pel seu bon crono.

Fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada