Traductor / Translate

diumenge, 24 de juny del 2012

4ª etapa. Lensahn - Stockholm. 840 km.

Bon dia!!!!

Això és bo. Avui hem recuperat el control de la situació, hem dormit més hores i ens hem llevat ambels ànims ben amunt!!!

La vista des de casa la Susan és per quedar-s'hi, però la possibilitat de cues al ferry ( comencen les vacances d'estiu a tot arreu ) i els km. que hem de fer, ens aconsellen fer camí ràpidament.

vistes des de l'habitació
Casa la Susan

Ràpidament arribem a Puttgarden, amb la por al cos de trobar grans cues. Paguem el peatge, ens indiquen fila 1 ( motos ), no hi ha ningú a la nostra cua, però si a les altres ( poca gent, això si ). No podem ni fer la foto...quan parem el motor, ens diuen que...vinga, vinga, que sou els primers...cap amunt!!! . La travessa dura poc, 45 min. i ja serem a Dinamarca. El dia, de moment, esplèndid.
trincant les motos


Ja quasi som a Dinamarca

Esmorzats al vaixell, entrem a Dinamarca per creuar-la i sortir cap a Suècia. Aquesta vegada, no podrem visitar Copenhagen...llàstima.

Parem a fer l'ènessim repostatge, i ja que ara sí que som de vacances, podem treure la mascota del viatge, el "burro" ( cortesia de la Tamy i en Dioni ). Espero que el tema "burro" no sigui per la burrada que estem fent...hehehe
 


Un parell d'hores i arribem a un túnel. Comencem a baixar i som sota el mar...hem arribat a l'entrada de l'Oresund, el pont que ens creua fins a Suècia. Una obra d'enginyeria bestial. Primer, per túnel, passes a una illa i després, saltes a l'altra via el pont...


El pont Oresund

Parats per fer fotos de l'Oresund


Consell per futurs fotògrafs a l'Oresund: no cal parar al voral. Avanceu 500 mts i trobareu una entrada a una zona tancada o una mica més endavant, la sortida d'aquesta mateixa zona restringida. Tindreu un lloc perfecte per parar, tot i que no es pugui...però sou turistes, així que tot s'hi val, no???

Dinamarca ja és història...som a Suècia!!!. 632km fins a Stockholm...bufff...i velocitat màxima de 110km/h.

I de nou...la pluja!!!!! Companya inesgotable, que no dóna treva. Hem començat amb un dia esplèndid, però de nou, ruixat. Ens cau una bona tromba d'aigua i decidim parar a dinar...si dinar a ca'l pallasso, es pot dir dinar.
menjant al McDonald's...esperem que primer i últim cop

Sempre hem dit que el menjar ràpid és dolent, però a part del greixos i colesterol, si aneu per Suècia, amb autopistes interminables, rectes quilomètriques i pluja, no hi mengeu....provoca somnolència i cansament irrefrenable.
Després de 30 min. de ruta, a fer la migdiada, que no puc més.



10 min de relax per continuar fins a Stockholm

A part de trobar uns avions, força guapos, penjats en pedestals a peu de carretera, que ens anuncien la fàbrica de Saab, passar per Husqvarna, veure massa animals morts a la carretera ( ens recorden que a partir d'ara hem d'extremar les precaucions, molts animals es poden creuar ), hem fet els quilòmetres desitjant arribar a Stockholm, descarregar i deixar les "nenes" aparcades fins dilluns.

A les 20:15 hem arribat al HI Zinkendamm, gràcies a les indicacions d'un amable taxista. Ens hem instal·lat, fet una birra, vist els gols i sopat. A mitja nit anem a dormir, satisfets d'estar dins del planning previst.

Bona nit...i fins demà!!!

2 comentaris:

  1. Visca el "BURRO"!!!!!...y a ver si lo sacas más a respirar al pobre.
    Menuda paliza de viaje,solo de leer los posts,cansa,pero se os ve en la cara que vale la pena.
    Ala!,a seguir disfrutando de cada km recorrido.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El "burro" ha paseado un poco más, aunque poco, que con tanto viento, casi se lo lleva.
      Ahora los post seran más fotográficos y ya no os daremos tanta paliza...hahaha. Bona temporada, nos vemos en la Val!!!!
      Un abrazo.

      Elimina