Traductor / Translate

dijous, 28 de juny del 2012

7ª etapa. Sikea - Rovaniemi. 470km. 26/jun/2012

Bon dia!!!!!

El hitter és genial, però la ruta ens crida, així que no l'aprofitem del tot, ja que cal fer molt kilòmetres.

Ens despedim del bon home que ahir ens va atendre, preguntant-nos a què anem al cap nord, que no hi ha res...hahahaha. ( es descollona amb turistes...i els hi treu la pasta, negoci rodó ).

No hem esmorzat ( l'Aníbal un desl ous que encara li queda del "robatori" a l'alberg ), encara que haurà valgut la pena. Uns km més en llà, parem a un super i ens mengem un bon esmorzar buffet, més barat i molt millor que cap altra esmorzar, fins ara. ( Nota als futurs viatgers: aprofiteu els buffets del super "coop" mentre n'hi hagi ).

Carregant provisions després de l'esmorzar
El temps està mig boig, com cada dia, i avancem fins a Luleå, on volia fer una foto especial.

En una de les benzineres, mentre fem un cafè, se'ns apropa un home i ens llença un "buenas tardes!!!!". Resulten ser 3 moteros, amb les seves respectives dones, que venen d'Alcañiz ( una Harley, una RT i, com no, una GS...on és la Triumph?? hehehe ). Més tard, i gràcies a ells, dormirem de conya a Rovaniemi.
  
Ens trobem aquest pont, fem una paradeta "tècnica" i continuem amunt, amunt.
A les portes de Luleå

Luleå tocar!!! Jordi, aquesta va per tu!!!!
Haciendo pruebas fotográficas


Vamos Aníbal...que llegamos


Els paissatges avui es succeeixen, fa una mica de fred i la pluja no apreta del tot. Ja que no hem dinat, abans de creuar a Finlàndia, parem a un Ikea ( aquí també n'hi ha??? hahaha ) a berenar.


Berenant a Ikea a les portes de Finlàndia

Amb la panxa enganyada, ja no parem fins a Rovaniemi, on no trobem lloc al càmping previst. Rodant per la ciutat buscant el tourist info, ens creuem els aragonesos, que sabíem anaven a un alberg, així que seguim roda fins a la recepció de l'alberg i aconseguim habitació a bon preu ( Nota als futurs viatgers: busqueu el HI de Rovaniemi, és un hotel reconvertit a alberg, 100% recomanable ).


Sortim a fer compra al super i ens enduem el nostre sopar, un parell de pizzes que ja voldrien fer a molts llocs de Barcelona i...el millor de tot, per 8€ cada una. Cada vegada més ( convençuts que aquí abaix ens enganyen!!!! ).


Un sopar de cine!!!


Hem fet menys quilòmetres del previst, però estem a 7km del Cercle Polar Àrtic i cal esperar a demà al matí.


Bona nit!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada