Traductor / Translate

dimarts, 26 de juny del 2012

6ª etapa. Stockholm - Sikea. 705km.

Bon dia!!!!

La pluja no ens perdona de bon matí i ens acompanyarà durant 3 llargues hores, juntament amb un vent a ràfagues intenses, que ens deixen molt cansats i amb la moral una mica baixa.

 
Alberg Zinkensdamm
Parem a repostar, anem xops, tot i els vestits de pluja, que, repeteixo, ja estan amortitzats ( van mooolt bé ), però continuem amb aigua als peus, cosa que no ajuda a sentir-se gaire bé.

Aníbal, Aníbal, que ibas tu delante y te has equivocado de ruta.....estamos en China!!!!

Ens hem perdut????

Resulta que tenen un restaurant temàtic al mig del no res.

A partir d'aquí, direcció Sundsvall, ens deixa de ploure i el dia millorarà substancialment, deixant veure el sol força estona entre els núvols. A Sundsvall, de moment, hem trobat una solució a l'aigua de les botes, i amb una grassa de cavall, ens protegim les botes...sembla que funciona.

Els paissatges canvien ràpidament, i ens trobem dins de boscos infinits, plens de tanques per evitar que surtin a la carretera els rens.




Successió de ponts sobre el mar, llacs i boscos fins a Umeå, on busquem lloc per dormir, sense èxit. De nou a la carretera, i sense tenir clar on pararem ( tot està tancat ), una família ens indica un trencall per trobar un càmping amb el nostre primer hytter. No calen paraules.

TOTS a descansar

Hytter. Una bona alternativa.

vista des del portxo ( 23:30 )

preparant el sopar...sopeta i arròs
Ja ho sabeu doncs, res de parar a grans ciutats; seguiou uns km. i trobareu alternatives com aquesta. Estava tancat, una trucada de telèfon, i en 5 minuts, ens venen a donar les claus. Més econòmic i més amables que no pas a Umea.

Bona nit..i fins demà!!!

1 comentari:

  1. No us entenc...i la Maria? Només la recolliu de baixada? No anirà al Cap Nord?!!!
    Bon viage! Gràcies per les cròniques!

    ResponElimina