Traductor / Translate

dimarts, 3 de juliol del 2012

10ª etapa. 29/6/12. Honninsvag – Alta – Tromso. 470km.


Bon dia!!!!

El dia s'aixeca millor que els anteriors i ens regala les primeres vistes amb sol, fet que, per sort, es repetirà al llarg de tot el dia.
El hytter de bon matí amb sol


Animats, sortim sense vestits de pluja i d'estiu...però la sort dura poc..hahaha i abans de creuar el túnel, el primer ruixat ens els fa posar, però no serà res destacable.

Enfilem cap a Alta, resseguint el primer dels fiords ( paisatges impressionants ) i pugem a un altiplà que segueix una ruta de muntanya, amb boires i vent, però sense pluja destacable.

Cap a Alta...


Anem tard, el paquet ja està esperant-nos!!!!

Alta, 50km/h., com a totes les poblacions, l'aeroport que no es veu...l'Aníbal nerviós...on és?? on és??? ..i finalment, quasi a les 12, arribem a l'aeroport a recollir el paquet.....

Aeroport d'Alta

Entrega de paquet express!!!

Hola Maria!!!!!

Visca, ja tenim una mica d'aire fresc vingut des de Barcelona i sobretot per ella, que deixa temperatures molt altes per terres catalanes.

Amb el paquet canviat d'envoltori, arranquem en direcció al destí d'avui, Tromso, que encara ens queda un xic lluny.

El dia s'aclareix del tot i gaudim d'un cel blau ( també ho és per aquí, tot i que no ho semblava ) i del sol, que ja el trovabem a faltar.

Les imatges d'avui ja no poden reflectir el que anem veient, ja que les fotos no poden copsar la immensitat d'aquests paratges. Anem un pèl tard, i decidim no parar tant sovint, però es fa realment difícil deixar passar segons quines fotos. Esperem que aquests exemples bé valguin com a mostra.




Una petita pausa per dinar, que això no pot faltar..nyam, nyam....i continuem, que encara ens falten prop de 200km. Per fortuna, a la casa on dormirem, estan avisats i no hi ha cap problema en fer el check-in més tard del compte ( aquest cap de setmana tenen 100% d'ocupació degut a la cursa ).

pausa per un dinar light
pausa pel cafè en un lloc idíl·lic
 Ja que estem cansats, triem l'opció de menys carretera, creant amb 2 ferries, que ens estalvien 100km però no mas temps. La Maria i l'Aníbal, aprofiten el primer ferry per tancar els ulls...bé, la Maria no del tot...hahaha.
som-hi...a navegar una estona

Ferry cap a Tromso, per la 825

Els dos estan dormint...de veritat!!!

El cel ja és del tot clar i arribem a les portes de Tromso. Decidim fer les darreres fotos del dia, i parem abans del pont, on trobem 3 GS i una Triumph classica, d'uns moteros alemanys, que amablement ens fan unes fotos.

Tromso

A les portes de Tromso


Acabem, com sempre, sopant a les mil i una, però ja tranquils que demà no cal agafar les nenes, però si llevar-se aviat per anar a buscar els dorsals i fer l'esmorzar que ens ofereix l'organització.

a sopar....


Avui ha estat un dia fantàstic i anem a dormir amb un somriure.

Bona nit...i fins demà!!!!

1 comentari: