Traductor / Translate

dijous, 26 de juliol del 2012

23ª etapa. 12/07/2012. Beaune - Barcelona. 787km.

Bon dia!!!!

Despertador a les 7. Dutxa, vestimenta i cap a esmorzar, que sense el sopar d'ahir, l'estómac està ben buit.

L'esmorzar és acceptable, però ja no és el que era...això si, no hi falten els ous, ni el formatge ni embotits, però ja no de la mateixa qualitat, però, repeteixo, que del tot acceptable.

Tranquil·litat i tot enllestit, a les nou, i ja definitivament sense vestits de pluja, tot i alguns núvols i encara 16ºC, carreguem les nenes i cap a l'autopista a continuar la ruta cap a casa.

A punt per carregar-les...que marxem a fer la darrera etapa.

Res destacable de l'etapa. Autopista cap al sud, canvi de temps...quina calor que comença a fer i augment de trànsit considerable.

Aaahhhh...com es nota que ja som al sud. Quin canvi. Conductors pel mig a 100 km/h tocant els nassos a tothom, i que no s'aparten ni amb llums, botzina ni amb indicacions explícites de que es posin a la dreta, que són uns tòtils.

Nota a TOTS els conductors: Sí, sí!!! Si quan esteu conduint aneu pel mig, encara que no us ho sembli, molesteu. El carril dret, encara que estigui buit, es pot utilitzar, així que feu-ho, veureu que no mossega, no gasta el cotxe més que l'altre carril i no té cap mena d'encanteri que freni el cotxe...hahaha. Poseu-vos a la dreta i si heu d'avançar, intermitent, cap al mig, avanceu i.....cap a la dreta de nou!!!!!  En serio, malgrat que ningú us doni les gràcies, molts conductors ho agrairan.

A les 16:00 creuem la frontera i ja som a Catalunya!!!! Una paradeta tècnica i finalment, a quarts de set, parem les motos la mateix punt, on ara fa 22 dies, vam iniciar la nostra aventura.

Ho hem fet!!!! Els nostres objectius s'han assolit i, el més important, hem tornat a casa, d'una peça i en perfecte estat.

Els reis de la ruta

Ho hem fet....hi hem arribat

Complint les promeses...el paquet torna en perfecte estat
Hem fet la ruta motera europea per excel·lència, i això ja ens otorga un status de moteros de veritat...hehehe.

L'Aníbal, gran pilot i "mestre" motero, ha fet el "doctorat" Europeu. Ja tenia un status de motero elevat, adquirit a Uruguai, en els seus anys de joventut, però ara ho ha consolidat amb l'arribada al Nordkapp.

Jo he fet el "màster" i quan penso en la ruta i la fita assolida, se'm posa la pell de gallina. Sortir a la carretera amb aquest pedigrí, és tot un honor.

I la María, que ha aguantat 14 dies de patiment, hores d'avorriment al seient del darrera, fred, humitat, gana ( hahaha ) i falta d'hores de son....li donem també l'status de gran motera, que bé se'l mereix, ja que ha resistit com una campiona.


Ens queden pendents un parell de vídeos, que arribaran aviat, així que no deixeu de fer un cop d'ull al bloc les properes setmanes, així com un resum general d'impressions, sensacions, costos per conceptes, ....


I finalment, a tots vosaltres, que ens heu seguit en aquesta aventura, gràcies!!!!
Gràcies pels ànims, pels comentaris al bloc, al facebook o bé privats.

Esperem que hagueu gaudit de les fotos, de les cròniques i que, en una petita mesura, us hagueu divertit un xic.

Bona nit....i fins aviat!!!!
  

2 comentaris:

  1. MOLTES FELICITATS ALS TRES!Una llàstima que ja hagi acabat!Això si, ja teniu una nova aventura per explicar, quin viatge s'ha fotut el burro català!Quina enveja!Les fotos i cròniques genials!Ja ens direu on anireu l'any que ve!Sorpresa, sorpresa :)
    Tami

    ResponElimina
  2. Que recuerdos Marc!!! Con unas ganas de hacer otra de estas!!! Para cuando Marruecos ?? jejeje

    ResponElimina