Traductor / Translate

divendres, 6 de juliol del 2012

13ª etapa. 02/07/12. Gullsfjordbotn - Straumen.

Bon dia!!!

El dia s'aixeca amb pluja i no ens deixarà fins a quarts de tres, una llàsyima, ja que les Lofoten mereixen ser vistes amb sol i poder gaudir de tota la seva bellesa.

Dubtem si baixar-les o fer la carretera per Narvik, però després de trucar a la companyia de ferries i verificar que no hi ha problemes al ferry de Moskenes ( només accepten reserves pel 40% del passatge, la resta, en ordre d'arribada ), decidim anar per les Lofoten. Primer, però, a esmorzar...



Vinga, ruta avall sota la pluja...gggrrr

I entre cafè i cafè per entrar en calor i espolsar aigua, parem a la catedral de les Lofoten.

Típic cementiri Noruec
Anem tard, apretem el ritme un pèl, per arribar al ferry de les 15:00. De camí, però, ens creuem el museu viking, i no podem evitar parar-hi...hehehe

Recreació de casa vikinga

Dormitoris

Maestro herrero-carpintero...un crack

Hem de caminar 1,5km fins al vaixell viking, plou força i acabem mullats de cap a peus....xops com a pollets, però ja que hi som, a veure'l!!!!

Vaixell viking
Som-hi, són les 13:30 i no arribem al ferry....a córrer. Trams a 50, obres, moltes obres, semàfors als ponts ( són d'un únic sentit ), però ja arribem a Moskenes i veiem com arriba el ferry. Ferry??? És una llauna de sardines!!!
La cua és a la carretera, no hi ha més de 40 cotxes i caravanes, però està complet...horror, no podem agafar el ferry i hem d'esperar fins les 19:30 per marxar. 4 hores d'espera tirades...quina mala passada.

Dinem, fem migdiada i finalement, a les 19:30 fote'm el camp de les Lofoten, sense haver gaudit i emprenyats com a mones...no sempre pot sortir tot bé.

Al port de Moskenes

Marxem...per fi

Adéu Lofoten


La travesia dura 4 hores, i cal aprofitar el temps. I si fem una migdiada???










recuperant hores de son
Finalment arribem a Bodo a les 23:45 i marxem fins a Straumen a buscar on dormir. Trobem un càmping amb hytter disponible ( 2 hab i bany a dins, un luxe ) i, a l'exclamar-nos del preu, el recepcionista ens rebaixa el preu. ( Ha treballat a Asturias i li agrada el cabrales ).



Bona nit...i fins demà!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada