Traductor / Translate

divendres, 13 de juliol del 2012

16ª etapa. 05/07/12. Andalsnes - Trollstigen - Geiranger - Borgund (2ª part)

Bon dia!!!!!

Després de la Trollstigen, cap al ferry i a buscar la carretera de les Àligues, l'única carretera oberta tot l'any per entrar al Geiranger.


Pocs km. i cap al mirador del fiord....l'estampa més vista, però primer, cultureta...hehehe

I un autocar polac, que ha passat per diferents llocs...
El "toro", l'"ase" i el "rudolf"
Les vistes són molts guapes, realment impressionants. Apa, fotos fetes, així que cap al ferry, prèvia visita al moll, perquè el poblet, ni olorar-lo. Ens farem una foto amb l'alcalde de Geiranger...

i buscant el dinar, dins un super, trobem un noi espanyol, que va treballar a l'Himàlaia Baqueira la temporada passada; que petit que és el món.
Dos ex-himàlaia
A mig dinar, cap al ferry i a fer la travessa cap a Hellesylt, d'una hora de durada i 20km pel fiord. Car, però recomanable. La travessa dóna per fer moltes i moltes fotos.


A dinar.....

Cultureta del fjord

Adéu Geiranger


Carretera de les Àligues
eso, eso, no te pierdas nada...hehehe

El ferry avança i creua les cascades de les 7 germanes i el pretendent.

Les 7 germanes....

...i el pretendent
i també dóna per moments....romàntics.


Continuem avançant i la successió de cascades és llarguíssima, i amb un dia de sol, si, si, ha sortit el sol, es poden veure coses com aquestes...










Arribats a Hellesylt, enfilem ràpidament cap a Songdal, ja que anem tard i no tenim on dormir. Passats uns dels túnels ( Noruega és el país dels túnels i de l'aigua ), parem un moment a fer unes fotos de la llengua de la gelera del Jostedalsbreen. ( aquí és on paguem el preu de l'endarreriment a les Lofoten, ja que volíem fer la volta per Gaupne i visitar el Jotunheimen, que, segons ens comenta en Xavi, expert en la matèria, és la gelera més espectacular del nord d'Europa ).

Ahhh, abans, però, ja que refresca, parem a abrigar-nos i unes visitants locals venen a saludar-nos. ( per cert, ho mosseguen tot..jaquetes, guants, intermitents...).
 

si es que eres irresistible...hehehe



La carretera té petites sorpreses al sortir dels túnels...línies de càrrega i cap a un altre ferry....ja som arribant, falta poc...

últim ferry del dia
 Acabem trobant l'alberg a Borlaug, a pocs quilòmetres de Borgund, on demà visitarem una de les esglésies més ben conservades.



A dormir que ja és tard

Bona nit...i fins demà!!!

1 comentari:

  1. Que fort!!!T'has trobat al Jose que va treballar a la cuina de l'hotel!!!Quina ilu veure'l tant bé!Quin viatge nois!
    Tami i Dioni

    ResponElimina