Traductor / Translate

dijous, 19 de juliol del 2012

20ª etapa. 9-10/07/2012. Snig - Behringen. 685km.

Bon dia!!!!!

Això s'acaba. Avui deixarem terres nòrdiques i creuarem de nou a Dinamarca, amb l'objectiu d'arribar el més a prop de Bielefeld, que demà en Xavi ens espera de nou.

L'esmorzar d'avui ja no és tant abundant, perquè no som a l'alberg i hem de comprar-lo al càmping, on no tenen massa varietat.

No tenim massa pressa, ja que el ferry surt a les 16:30 i no trigarem més d'una hora a arribar al port, però teniem clar que avui, no jugàvem amb horaris ni disponibilitat.

Abans d'arribar, última parada a una statoil a fer el darrer cafè amb llet en aquestes terres. Allí, s'atura un camió i veiem, com deia l'Anibal, que els camions ara usen una única roda en comptes de dues, al darrera.

Arribats a l'esplanada, ens toca esperar 3 hores a ple sol, observant la rampa doble, per on entren per dalt els cotxes i per sota, camions, algunes autocaravanes i les motos. La plataforma blava es posarà recta i servirà de rampa per accedir a la part superior.


Abans de les 16:00, ja arriba el nostre ferry, que ens portarà de Kristiansand (NO) a Hirsthals (DK).

El ferry que ens porta cap a Dinamarca

Ja estem embaracats

La travessa dura 3 hores, però son entretingudes, ja que el ferry és el paradís de les compres al seu duty-free. Entre d'altres, els productes cosmètics són més barats que a Andorra..hahaha i l'alcohol, pels Noruecs, aquí està regalat. ( pel preu d'una cervesa al súper aquí compren el pack de 12...bestial ).
Com a resultat de la travessa, la María surt molt contenta amb les seves compres.

Abans de desembarcar ( 19:45 ), un dels motoristes es posa el vestit de bany ( fèia un sol impressionant ) i el prenem per boig. Aaahhhh...quina raó tenia. A menys de 45 minuts de ruta des del port, ens agafa una tormenta intensa que no ens abandona fins a sortir de Dinamarca ( 00:30 ).

I aquí comença la nit més llarga del nostre viatge!!!!

Al baixar del ferry som a 850 km. de Bielefeld, i fer-ho d'una tirada ens sembla una bestialitat. La intenció era dormir ja a Alemanya, així que passada la mitja nit, mullats i amb fred, decidim parar al primer poble alemany, Flensburg.
Sortim de l'autopista i el primer hotel, un Etap, està complet. Dins del poble, un altre hotel...complet. Desesperats, busquem un mapa del poble, trobem hotels i anem a la recerca dels mateixos. Resultat, tot complet!!!! Si, si, hi ha molts hotels, però això és turístic i no hi ha llits lliures. Passades les 02:00, tornem cap a l'autopista, a la recerca del següent poble.

I així fins arribar a Hamburg, on a les 04:00, sense dormir, fem un cafè a una benzinera i ens indiquen uns hotels propers. Un d'ells, no fa chek-ins passades les 2 de la matinada ( estúpida decisió ) i l'altre ens demana més de 140 euros per dormir unes hores. Res...decidim fer el que no volíem, tirarem fins a Bielefeld i en comptes de trigar 8 hores, en trigarem més de 12.

A les 6:20, parem a una benzinera on tampoc tenen una habitació triple. ( els alemanys són realment quadrats, i malgrat tenir habitació doble i voler compartir-la els 3, no ens deixen ). Una de les noies ens indica que a Behringen hi ha un parell d'hotels o bé a Bispingen. Gràcies, encara que mai llegirà aquest blog, li agraïm la seva amabilitat i ajuda. Seguim les indicacions i trobem un hotel on finalment dormim.

La María se'n va a dormir però l'Anibal i jo aprofitem que a les 07:00 obren el restaurant, així que ens fem un excel·lent i abundant esmorzar i a les 8 anem a dormir, posant el despertador a les 12:00, que en Xavi ens espera.

Així doncs, després de 21 hores desperts i tota la nit conduint, per sort, ja descasem, encara que sigui per poques hores.

Bona nit ( bon dia )...i fins demà ( o d'aquí a poca estona ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada