Traductor / Translate

dijous, 5 de juliol del 2012

12ª etapa. 01/7/12. Tromso - Gullesfjordbotn. 347km.

Bon dia!!!!


Úrsula....moltes felicitats!!!

Vam anar a dormir a les 4:30 del matí, amb el sòl ja ben enlaire ( la Maria encara està desconcertada ) i decidim sortir més tard del planificat ( retard que pagarem car, de moment ).

A les 12:30 arranquem, i tot i el sol no llueix com ahir al vespre, fem el recorregut de la cursa en moto, per poder ensenyar-li a la Maria i poder tornar a viure-ho, aquesta vegada ben còmodament sobre les motos. De nou....espectacular.

La casa on hem dormit 2 nits

Més de la meitat del recorregut per aquí...fascinant

Ahir corrent, avui en moto


Adéu Tromso!!!!
Enfilem la ruta en direcció a Narvik, i contínuament gaudim d'imatges de postal.



El dia va millorant...
encara hi ha núvols

A meitat de ruta, girem per la carretera 825, una carretera secundària però mereixedora del desviament. Fem paradeta, encara que també imprevista, per dinar/berenar, però ja tenim gana i el lloc és adient per descansar.

A dinar (17:00) amb un sol radiant

les vistes mentre dinem...

El "burro" continua amb nosaltres...



Se'ns envà el dia, no fem tots els km. previstos i perdem temps buscant allotjament, allotjaments que estan indicats però que resulten ser desastrosos o inexistents.

Finalment, tornem a la ruta i trobem un hytter, amb unes bones vistes, on passarem la nit, recuperant part de les forces i veient, amb certes interrupcions, la final de l'eurocopa, via internet. Merda....ens ha costat 6.000.000€ que la guanyin ( 300.000€ de prima per cada un dels jugadors )...hehehe.

El hytter on dormirem

Vistes des del hytter ( són les 22:45 )


Bona nit...i fins demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada