Traductor / Translate

dimecres, 25 de juliol del 2012

22ª etapa. 11/07/2012. Bielefeld - Beaune. 759km

Bon dia!!!

El dia s'aixeca clar i això és una bona notícia, ja que ens plantegem fer, si podem, uns 800km, com a mínim.

Aquí a ca'l Xavi, també s'esmorza bé i fem un àpat abundant, mentre petem la xerrada tots 4 i en Xavi ens ensenya part dels seus documents gràfics de les seves aventures per les geleres europees, tot una experiència apte només per a muntanyencs experts.

Malauradament, ja som a migdia, i malgrat la mandra que ens fa posar-nos en marxa per recórrer tant quilòmetres, no ens queda cap altre remei, així que, a enfundar-nos i carretera i manta, que cap al sud i falta gent...i "quartus largus", tal i com diu en Xavi...hahahaha.

Abans però, unes fotos "familiars" dels amfitrions.

Fets l'un per l'altre...hehehe
 I l'Àlex vol ser motero. N'estàs segur??? Millor una autocaravana...que no hi plou, hi cap menjar i pots dormir on vulguis.

Sense vestits de pluja, per fi, marxem cap a la ruta d'avui, enfilant la E2, cap a Dortmund.

El dia s'enfosqueix, sembla vol ploure, i vista l'experiència, ens aturem a posar-nos els vestits de pluja....i quina sort!!!!! Abans d'arribar a Dortmund, les tempestes alemanyes es volen acomiadar de nosaltres amb una festa d'aigua i comença a descarregar el diluvi universal. Us ho assegurem. Ens ha plogut molt, durant molts dies i de diferents maneres, però una tempesta com aquesta, no l'havíem enganxat, ni de bon tros. Però les nostres burres són molt burres, una d'alemanya i l'altra anglesa, així que estan parides en territori de pluja, per això no ens para ningú, avancem cotxes, anem més ràpids que ningú, però als 10 minuts, un altre McDonald's de carretera, ens serveix d'excusa per prendre un cafè i deixar passar una mica la pluja de llarg...hahaha.

La resta de viatge transcórrer sense massa incidències, tret de Luxemburg, on una incomprensible retenció amb la frontera de França, té bloquejats els darrers 5-6 km. del país.

Com aquí, acostumats a passar entre cotxes, i més si estan parats, es posem al mig i..sorpresa!!!! Aquesta gent són meravellosos conductors, cívics i respectuosos, i tant bon punt veuen els llums de les motos, els camions, monstruosos com són, maniobren el que poden per deixar-nos espai per a que podem passar, com si d'una ambulància o un cotxe de policia es tractés. La sensació és fantàstica i ens desfem en agraïments a mesura que tots es van apartant, tant ràpid com poden i nosaltres sense donar a l'abast aixecant mans i peus per donar les gràcies. "Chapeau" pels conductors europeus!!!!

Sortits de Luxembourg, avancem fins que comença a fer-se fosc i, ja que no cal fer animalades, demà ja serem a casa, decidim buscar lloc per dormir.

Passem per Beaune i trobem una àrea de servei que té hotel, així que, ja que hi tenen disponibilitat, decidim fer paradeta i fonda, que ja ens ho mereixem.

Avui n'hi sopem, però la son ens permet agafar el son ràpidament.

Bona nit...i fins demà!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada